Lediga tjänster

Lönekonsult-/administratör

Vi söker dig som vill vara med på vår spännande resa och ta vår redovisningsbyrå till nästa steg.

Einar & Rungegård AB är en redovisningsbyrå startat av företagare som ska etablera sig i branschen och tillsammans med dig göra den bättre.

Vi tror på en flexibel och fri arbetsplats där du själv styr och planerar din tid och lägger upp ditt arbete, är kunden nöjd är vi nöjda.

Om jobbet

En stor del av kundbasen utgörs idag av koncernens egna bolag men även externa kunder finns och planeras att utökas. Ditt arbete kommer att innefatta ett totalt ansvar över lönehanteringen för våra kunder där du kommer arbeta med hela löneprocessen såsom hantering av tidrapporter, löneberedning, rapportering, statistik , intyg , semesterberäkningar m.m. Självklart supportar du vid  frågor och funderingar rörande löner. Allt detta i nära och kontinuerlig kontakt med företagets kunder som deras egen löneansvarig.

Vi tror på att utbilda vår personal så det finns goda möjligheter till vidareutbildning och auktorisation.

Din profil

Vi söker en självständig lönekonsult som kan ta egna initiativ och har hög ansvarskänsla. Du ska ha erfarenhet av löneadministration sedan tidigare och har du arbetat på redovisningsbyrå är det ett plus i kanten men inget krav.

Du trivs med att arbeta i team och med det menar vi att du är bra på att samarbeta och kommunicera på ett prestigelöst och serviceinriktat sätt. Du har förmågan att etablera samt utveckla förtroendefulla kontakter och är serviceminded. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid att du är en engagerad person med positiv attityd. Givetvis är det också viktigt att du är strukturerad och noggrann. Som person tror vi du har förmågan att se helheten och är väl förtrogen med hela lönehanteringskedjan.

Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av övriga administrativa uppgifter såsom kund- och leverantörsreskontra.

Det är meriterande ifall du tidigare arbetat i löneprogrammen Visma och/eller Fortnox.

Du har god förmåga att utrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift samt ha god datorvana. B-körkort är ett krav.

Vi håller löpande urval och intervjuer. Finner du tjänsten intressant eller vill veta mer, vänligen kontakta Anders Rungegård via mail på anders@einarrungegard.se.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Om anställningen

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningsvillkor: 75-100%

Lön: Fast månadslön

Placering: Staglabergsgatan 10, Växjö

En redovisningsbyrå i Växjö

– med stor kompetens och bred erfarenhet